Det er visst 2 år siden jeg har skrevet blogg. I løpet av den tiden har det skjedd en del, vi har hatt et kull i vår og ett i sommer.

Noen av hundene har reist til hundehimmelen og noen har fått nye hjem.

Vi har vært på svært få utstillinger i år. Quando (Shirocky’s Quando) har vært stilt 3 ganger med 2 x BIR, 1 x BIG4, 1 x BIM. Zara (Woodshine’s Lucky Me) har vært på 4 utstillinger, hvorav 2 x BIM, 2 x exc, Nessi (Faye Valentine Polaris) har vært på 4 utstillinger og fått 2 x BIR, 1 x BIG3, 2 x BIM. Pippi (Shirocky’s Sweet Child Of Mine) har vært på 3 utstillinger og fått 1 x cert og 1 x CK. Ici (Black Track’s I’m Ici) har vært på 1 utstilling og fikk CK, 2BHK, BIR veteran i en alder av 12,5 år. Zara ble NUCH på første utstilling etter 2 år, både Quando og Nessi har blitt INTCH CIE i løpet av sommeren. Jeg regner med at vi blir oftere å se på utstillingene i 2018.

I desember 2017 fikk jeg en flott Laekenoistispe opp fra Danmark. Hun er en helt fantastisk hund mentalt og eksteriørt. Hun elsker alle folk, går godt med de andre hundene mine, kattene er fremdeles i live og hun har også fått hilse på sau. Først og fremst skal hun være her for å stilles ut. Ajka har ikke vært utstilt før, så jeg tok henne med i på Matchshow 1,5 døgn etter at hun kom til Norge for sosialisering. Det tok hun på strak arm og ble beordret inn i ringen av dommerene. Resultatet ble BIS3. Vi tok også en tur innom NBFK sin spesialutstilling i desember for å kikke. Jeg hadde ingen hunder påmeldt, men Ajka fikk definitivt sin del av oppmerksomheten på utsiden av ringen. Mange kjekke folk som kom bort og hilste, og det var også mange som tok bilder av henne. Hun skal foreløpig være her for å stilles ut, så får vi se hva fremtiden bringer. Jeg har også fått henne røntget og øyenlyst. Jeg venter i skrivende stund på AA-resultatet, men resten er perfekt.

Jeg ønsker alle en god jul og godt nyttår!