Det gikk likevel nesten et halvt år innen jeg fikk skrevet noe i bloggen igjen. Vi skriver 8. april 2015 og våren er i anmarsj.

Vi var på NKK-utstillingen i Bø med Nessi/Skippy (Faye Valentine Polaris) og der tok hun sitt andre NKK-cert. Da var det bare å vente på at hun skulle bli 2 år. Texas (Phenomenon av Ostretunet) var 2 dager for ung for tittelen på denne utstillingen, og var heller ikke dommerens favoritt, så da fikk vi heller satse på NKK-utstillingen i Kristiansand. Der gikk certet i boks og dermed kan Texas kalle seg

NUCH Phenomenon av Ostretunet

INTCH NUCH DKCH VDHCH NORDV-12 DKVV-14 Black Track’s I’m Ici fikk CK, 3BHK og ble BIR veteran, mens Woodshine’s Regal Swansea fikk CK, res.cert, 4btk og BIM veteran.

14 dager senere var vi på NMHK sin palmehelg-utstilling, hvor Blue (Orange Blue von Eitzum) fikk BIR, BIG1 og BIS4 valp, mens Quando (Shirocky’s Quando) fikk sitt første cert. Det var en lykkelig oppdretter som gikk ut av ringen der. Alle som så ham for et år siden vet hvor vanvittig redd han var for alt. Jeg er glad for at jeg ga ham en sjanse.

Dagen etterpå var Blue blitt 9 måneder og gikk i juniorklasse, og det startet med et brak med cert og 2BTK + BIR junior. Quando fikk CK og ble 3BHK. Nessi/Skippy fikk cert og BIR og kan kalle seg

NUCH Faye Valentine Polaris

Min lille kanin Alwin er blitt alvorlig syk. Han har fått noe som heter E-cuniculi og har virkelig kjempet for livet den siste måneden. Han er godt fulgt opp av 3 veterinærer og er fremdeles ikke frisk, men er på bedringens vei. Han spiser og drikker selv, og har også vært noen turer ute i hagen i det fine været. Tusen takk til alle kaninvennene som har fulgt oss opp de siste månedene med tips, råd og oppmuntring. Det tar på å ha en kanin som trenger oppfølging dag og natt, og jeg håper virkelig at han klarer seg. Snilleste kaninen min smiley

Med unntak av noen utenlandsturer kommer vi stort sett til å holde oss hjemme i sommer. Vi har såpass mye å gjøre her hjemme. Ting som Fredrik og jeg skulle ha gjort i fjor sommer, men som de som kjenner meg vet, så skulle det ikke gå den veien. Da får en bare ta tak selv.

Det er snart ett år siden Fredrik døde. Dette året har lært meg mye om hva som virkelig betyr noe her i livet. Det er ikke intriger, personangrep og negative holdninger innen hundemiljøet, – det preller av at enkelte såkalt voksne mennesker ikke har annet å gjøre i verden enn å slenge på drit om andre mennesker som de ikke vet noe om. De er litt av noen forbilder for sine barn og barnebarn… og ikke minst deres valpekjøpere! Ta heller vare på hverandre og verdsett livet på en positiv måte. Plutselig er det over….

Med det ønsker jeg alle en fin vår.